Mandaly

Maľovanie osobných mandál

Osobná mandala je preto osobná lebo jej výsledná štruktúra a farebnosť vychádza z tvojich jedinečných osobných údajov. Získaš odtlačok duše, osudu a energie vo farbách. Tento personalizovaný návod na maľovanie je zostavený z dátumu narodenia a mena podľa Pythagorovej numerologickej mriežky. Nemusíš byť umelecký maliar, aby si dokázal namaľovať obraz. Tvoje ruky bude viesť tvoja duša a intuícia, na ktorú sa predtým spoločne naladíme. Upokojíme a uzemníme myseľ, zharmonizujeme tok energie, opustíme nachvíľku túto realitu či problémy a ponoríme sa do tvorby.

Tvorenie s farbami je úžasný samoliečivý proces, treba mu nechať úplne voľný priebeh, nech sa pri maľbe pomocou farieb a tvarov vyplavia na plátno najhlbšie záblesky duše.

Obraz s mandalou vie byť naozaj krásnym interiérovým doplnkom ale tvoja vlastnoručne namaľovaná mandala bude pre teba niesť aj osobné harmonizačné posolstvo. Pri maľovaní si do obrazu vložíš svoj odkaz – samotný kryštálik ale aj symbol kryštálu, ktorého výklad bude mať pre teba jedinečný význam. Pridáš doň pár kvapiek esencie, ktorá ťa celým tvorivým procesom bude sprevádzať a ladiť.

Žiadna veda, len potešenie z kreatívneho tvorenia, skvelý relax, vypnutie mysle a radosť z výsledku, ktorú ti pripomenie každý pohľad na tvoju osobnú mandalu. Rada ťa budem sprevádzať tvorivým procesom maľovania obrazu svojej duše na plátno.

Prijmi pozvanie do môjho kreatívneho priestoru a vytvoríme spolu oázu pokoja pre dušu.

Čas a materiál pri spoločnom tvorení mandaly si cením na 50 €/60 minút.

Necítiš sa na vlastnoručnú tvorbu mandaly? S radosťou ju pre teba namaľujem.

Stačí si vybrať formát a typ mandaly: OSOBNÁ, PARTNERSKÁ, RODINNÁ, FIREMNÁ

20 x 20 cm =30 €

30 x 30 cm = 50 €

40 x 40 cm = 70 €

50 x 50 cm = 90 €

60 x 60 cm = 110 €

70 x 70 cm = 130 €

80 x 80 cm = 150 €

90 x 90 cm = 200 €

100 x 100 cm = 300 €