Úvod

Koncept absolútnej esencie

Vitaj v mojom virtuálnom priestore.

OTVÁRAM moje dary svetu. DARY pretavené do činností, ktoré robím s ľahkosťou a radosťou. Nech moje potešenie zo zdieľania znalostí sprostredkujem aj TEBE. 

Porozhliadaj sa tu a ak ťa osloví niečo z mojej tvorby, môžeš ma kontaktovať.

SPOJ SA SO SVOJOU ESENCIOU CEZ VEDOMÝ DOTYK

🙌Prostredníctvom hmatu dokážeme cítiť život v tele a tiež prenášať svoju životnú silu na druhých. Preto je dotyk, masáž či objatie tak povzbudivý a liečivý.“

Veľmi príjemná je forma uvoľňujúcej masáže, pri ktorej spájam prvky klasickej masáže s prvkami jemnej relaxačnej masážnej techniky Aromatouch s použitím 100 % čistých prírodných silíc. Cielene vedenými masážnymi pohybmi a hmatmi navodíme dokonalé uvoľnenie mysle, homeostázu nervového systému a uvoľnenie svalového tonusu. Týmto neobyčajným esenciálnym zážitkom ťa prevediem za zvukov liečivých frekvencií.

SPOJ SA SO SVOJOU ESENCIOU CEZ MAĽBU OSOBNEJ MANDALY

🧿Tvoju umeleckú stránku duše môžeme potešiť v spoločnom čarovaní s farbami a štetcami na plátne. Pozývam ťa na arteterapiu spojenú s aromaterapiou v mojom podaní. Namaľuješ si svoju osobnú mandalu, vložíme do nej tvoj osobný harmonizačný odkaz s kryštálom a esenciou. Ak si radšej necháš namaľovať svoj obraz duše, s dôverou sa obráť na mňa, rada to pre teba urobím.

SPOJ SA SO SVOJOU ESENCIOU CEZ LIEČIVÉ ZDIEĽANIE

🫂Komu sa zažiada harmonizácie v širšej spoločnosti, pre toho sú stvorené naše liečivé workshopy. Ako balzam na dušu pôsobí zdieľanie v malej skupinke podobne naladených ľudí. Program je zložený z prvkov aroma-, arte-, zvuko- a kolorterapie s kryštálmi. Vyživujeme všetky zmysly vrátane intuície, spájame sa so svojou dušou, relaxujeme, meditujeme a liečime sa navzájom.

SPOJ SA SO SVOJOU ESENCIOU CEZ POROZUMENIE NEMECKÉHO JAZYKA

📖Nemčina je moja srdcovka! Po rokoch štúdia nemeckého jazyka a praxe v preklade a tlmočení ti viem s radosťou a hravosťou odovzdať vedomosti z tejto oblasti na súkromných lekciách nemeckého jazyka šitých presne pre tvoje potreby.

Ak si vyberieš z ponuky, budem sa tešiť na osobné stretnutie pri niektorej z príležitostí.