Workshopy

Liečivé workshopy

Neskutočná energia spolupatričnosti, harmónie a flow sa už toľkokrát rozprúdila na našich liečivých stretnutiach, ktoré organizujeme my, tri priateľky, terapeutky Duše – Miška, Janka, Žanetka.

Čo robíme? V spoločnom liečivom kruhu vyživujeme všetky zmysly, rozvíjame techniky samoliečenia, prežívania vnútorného sveta zdieľaním. Spájame sa so svojou absolútnou Esenciou, nadväzujeme spojenie so Sebou, ladíme sa na prežívanie vedomej a plnej Prítomnosti.

Ako to robíme? Pomocou aroma-, arte-, zvuko- a kolorterapie sa dotýkame Duše. Vyskladáme si skupinový harmonizačný parfém z esencií, predstavíme si techniku Aromatouch, naučíme sa relaxačnú masáž rúk a ukážeme si reflexné harmonizačné body na tele. Môžeme si namaľovať osobnú mandalu na plátno s použitím kryštálov a esencií. Zakúsime blahodarné účinky kvantovej kolorterapie s kryštálmi a esenciami na vlastnom tele. Za príjemných zvukov a vibrácií tibetských mís, koshi, ladičky srdca sa naladíme na svoju Dušu, ponoríme sa do najhlbších útrob svojej podstaty. Dokonalá relaxácia bude len príjemnou čerešničkou na torte.

Naše workshopy sú načasované na šesť hodín a nie je možné stihnúť všetko vyššie spomenuté v jednom termíne. Program vyskladáme dohodou podľa vašich individuálnych preferencií.